Luxe badmatten voor je hotel of bed and breakfast

Luxe badmatten voor je hotel of bed and breakfast

De perfecte kers op de taart van een onvergetelijk verblijf in je hotel of B&B? Luxe badmatten als aanvulling op je premium hotellinnen. 

Onze collectie badmatten is speciaal ontworpen om jouw gasten te verwennen met een luxe en comfortabele ervaring. Compleet in lijn met de look & feel van jouw zaak. 

Ontdek luxe badmatten van Casilin

De voordelen van een luxe badmat

Het begint allemaal bij aankomst. Met luxe badmatten leg je de basis voor een warm en gastvrij onthaal voor jouw gasten. Onze badmatten voelen heerlijk zacht aan en bieden een comfortabele ondergrond voor vermoeide voeten na een lange reis.

Een luxe badmat voelt heerlijk aan je voeten, absorbeert vocht optimaal én verschuift niet tijdens het afdrogen. En versterkt uiteraard ook de sfeer en uitstraling van jouw accommodatie.

Bekijk onze b2b-projecten

De verschillende luxe badmatten bij Casilin

Anti-slip badmatten in katoen

Op zoek naar een luxe badmat die perfect past bij de ambiance van jouw hotel of bed and breakfast? 

Ontdek dan onze selectie katoenen badmatten, ontworpen voor optimale absorptie en comfort. Onze luxe badmatten van katoen voelen heerlijk zacht aan de voeten. Bovendien zijn ze voorzien van een latex antisliplaag om ervoor te zorgen dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen, zelfs op gladde vloeren. 

Ervaar het ultieme comfort en de uitstekende kwaliteit van luxe badmatten en geef jouw gasten een onvergetelijke badkamerervaring.

Ontdek onze luxe badmatten in katoen


Slijtvaste acryl badmatten

Luxe badmatten van acryl, ontworpen om langdurig hun volume, vorm en kleur te behouden, zijn ook een bestseller in ons assortiment

Vervaardigd met hoogwaardig acrylgaren en voorzien van een stevige antisliplaag, bieden deze badmatten:

  • luxe uitstraling;
  • optimale functionaliteit;
  • veiligheid. 

Bovendien zijn ze compatibel met vloerverwarmingssystemen, waardoor jouw gasten kunnen genieten van een warme en comfortabele badkamerervaring, zelfs op koele ochtenden.

Ontdek onze luxe badmatten in acryl


Wat Casilin-badmatten zo bijzonder maakt

1. Designed in Belgium

Elke Casilin-collectie badmatten is ontworpen in België, waardoor we niet alleen de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen, maar ook de authenticiteit en innovatie die ons merk kenmerken.

2. Duurzame, kwaliteitsvolle stoffen

Wij werken uitsluitend met high-end materialen die heerlijk zacht aanvoelen aan je voeten en snel drogen. Onze badmatten zijn gemakkelijk te onderhouden en gaan erg lang mee.

3. Ruim assortiment

Met onze uitgebreide selectie badmatten in diverse kleuren, afwerkingen en materialen, vind je gegarandeerd wat je zoekt. Wil je een mooi op elkaar afgestemd interieur? Voor de badkamer hebben we een ruim assortiment aan handdoeken, badjassen en badmatten in twintig verschillende kleuren.

Contacteer ons voor advies op maat

Inspiratie nodig?

Op zoek naar extra inspiratie om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Blijf up-to-date met de nieuwste trends, materialen en kleuren in onze online trendgids.

Ontvang de trendgids

Terug naar blog