Badjassen van hotelkwaliteit: ultiem comfort voor je zaak

Badjassen van hotelkwaliteit: ultiem comfort voor je zaak

Badjassen van hotelkwaliteit bieden gasten van B&B's, hotels en wellnesscentra een ongeëvenaarde ervaring van luxe en comfort. 

Deze badjassen zijn speciaal ontworpen om gasten een gevoel van verfijning en ontspanning te bieden tijdens hun verblijf. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met aandacht voor details, zijn ze een essentieel onderdeel van de gastervaring. Je wilt immers dat je gasten zich verwend en verzorgd voelen tijdens hun verblijf. 

Of het nu na een verkwikkende saunasessie is of gewoon om te ontspannen in hun kamer, badjassen van hotelkwaliteit voegen een vleugje luxe toe aan het verblijf van elke gast.

Ontdek onze collecties badjassen van hotelkwaliteit

De verschillende soorten Casilin-badjassen

We hebben verschillende soorten materialen voor de perfecte match met jouw zaak. Als je een wellnesscentrum uitbaat ben je misschien eerder op zoek naar ultra-absorberende badjassen van hotelkwaliteit. Bij een B&B heb je misschien de voorkeur voor zachte en knusse badjassen die gasten een huiselijk gevoel geven.

We zetten de opties voor jou op een rijtje:

Teddy

Onze Teddy-badjas is een dubbelzijdige badjas die je verwent met zijn heerlijk zachte en warme eigenschappen. Aan de buitenkant is hij vervaardigd uit superzachte fleece, terwijl de binnenkant is uitgevoerd in absorberend katoenen badstof

Na een verkwikkend bad of douche biedt deze badjas extra comfort en warmte. De pasvorm is geschikt voor zowel dames als heren, waardoor iedereen geniet van de luxe-ervaring. Met een wasvoorschrift van 40°C en de mogelijkheid om in de droger te doen, is deze badjas ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.

Verkrijgbaar in:

Ook voor de kleinste bad- en hotelgasten hebben we een Teddy-badjas in:


CASE: Bekijk de gepersonaliseerde badjassen van Thermen Katara


Kos

De Kos-badjas is gemaakt van 100% gewafeld katoen. Deze badjas heeft een ongeëvenaard absorberend vermogen, waardoor het perfect is om aan te trekken na een douche, sauna of zwembad. 

Dankzij het lichte materiaal is deze badjas ook erg compact. De pasvorm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Met een wasvoorschrift van 40°C en de mogelijkheid om in de droger te doen, is deze badjas ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.

Verkrijgbaar in:

Onze hotelkwaliteit badjassen zelf komen ervaren?

Bezoek onze showroom op afspraak


Wat Casilin-badjassen van hotelkwaliteit zo bijzonder maakt

1. Exclusief maatwerk

In ons eigen confectieatelier personaliseren we onze badjassen zelf. Maatwerk is één van onze services. En met onze personalisatie services geven we alle textielproducten een persoonlijk tintje, van geborduurde logo's en initialen tot subtiel ingenaaide merklabels. 

2. Duurzame, kwaliteitsvolle stoffen

Wij werken uitsluitend met duurzame high-end materialen die heerlijk zacht aanvoelen en snel drogen. Onze badjassen zijn niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar gaan ook lang mee.

3. Snelle levering

Met een uitgebreid assortiment aan maten, kleuren en materialen bieden we voor elk wat wils. Dankzij onze ruime voorraad badjassen in het magazijn leveren we zelfs grote hoeveelheden snel. Bovendien garandeert onze Europese productie een snelle en efficiënte nalevering van bestellingen.

Contacteer ons voor advies op maat

Inspiratie nodig?

Op zoek naar extra inspiratie om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Blijf up-to-date met de nieuwste trends, materialen en kleuren in onze online trendgids.

Ontvang de trendgids

Terug naar blog